نکاتی در خصوص برندسازی فست فود از طریق طراحی سایت فست فود
- ارائه محصولات به شکل های غیر متداول : از مواردی که صاحبان فست فودی ها به منظور برندسازی فست فودی خود می بایست مد نظر قرار داده و در کسب و کار و طراحی سایت فست فودی خود پیاده سازی نمایند، ارائه محصولات و غذاها به شکل های غیرمتداول می باشد. به عنوان مثال، صاحبان فست فودی ها می توانند اقدام به سفارش و یا تولید نان هایی به شکل های غیر متداول نمایند و با تولید و عرضه ساندویچ هایی به شکل های جدید و اطلاع رسانی این محصولات از طریق طراحی سایت فست فود، در جهت برندسازی فست فود گامی مؤثر بردارند.
- ارائه تسهیلات ویژه به مشتریان : از دیگر مواردی که در امر برندسازی فست فود مؤثر می باشد، ارائه تسهیلات ویژه به مشتریان می باشد. این تسهیلات ویژه می تواند به صورت ارائه کوپن های تخفیف به مشتریان دائمی فست فودی مورد نظر از طریق طراحی سایت فست فود باشد.
دیگر موارد مهم در خصوص برندسازی فست فود از طریق طراحی سایت فست فود
- استفاده یک رنگ به عنوان نماد : صاحبان رستوران های ارائه دهنده فست فود به مشتریان، به منظور برندسازی فست فود خود می توانند از یک رنگ به عنوان نماد استفاده نمایند. به این صورت که می توانند از یک رنگ به خصوص مانند رنگ نارنجی و یا قرمز و یا سایر رنگ های مناسب رستوران و فست فود، در دکوراسیون داخلی خود، در رنگ پرده های رستوران، در رنگ رومیزی های رستوران و همچنین در رنگ پس زمینه به کار رفته در طراحی سایت فست فود استفاده نموده و بدین ترتیب، به نوعی در میان سایر رستوران های ارائه دهنده فست فود، شاخص گردند.
- تمرکز بر یک محصول به طور ویژه : صاحبان فست فودی ها به منظور برندسازی فست فود می توانند بر ارائه تنها یک محصول به طور ویژه تمرکز نمایند. به عنوان مثال، می توانند به ارائه پیتزا در طرح ها، سایزها و طعم های مختلف بپردازند و یا می توانند تنها به ارائه ذرت مکزیکی بپردازند و سعی در به کارگیری ابتکار و خلاقیت در ارائه آن نمایند. بدین ترتیب با معرفی محصول یا محصولات انحصاری خود از طریق طراحی سایت فست فود، می توانند در میان کاربران اینترنت و بازدیدکنندگان از سایت فست فودی مورد نظر، جایگاه ویژه ای کسب نمایند.
سفارش طراحی سایت
ارتباط از طریق تلگرامhttp://hiwebex.com/fa/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa/%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%af%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b3%d8%aa-%d9%81%d9%88%d8%af/
No comments:
Post a Comment