نکاتی در خصوص رنگ بندی در طراحی سایت آشپزی
- استفاده از رنگ مناسب برای پس زمینه سایت آشپزی : در فرایند رنگ بندی در طراحی سایت آشپزی می بایست به انتخاب مناسب رنگ پس زمینه دقت و توجه شود. رنگ پس زمینه سایت آشپزی می بایست به گونه ای توسط طراحان سایت های آشپزی انتخاب شود که در ترکیب با سایر رنگ های رنگ بندی در طراحی سایت آشپزی تناسب داشته و به زیبایی سایت آشپزی بیفزاید. همچنین رنگ پس زمینه می بایست به گونه ای انتخاب شود که جلب توجه بازدیدکنندگان از سایت آشپزی را نیز بنماید.
- استفاده از ترکیب رنگ مناسب برای غذاها : رنگ بندی غذاهایی که در سایت آشپزی به نمایش گذاشته می شوند، می بایست به گونه ای باشد که اشتها آور بوده و مخاطبین را جذب سایت آشپزی نماید. بدین معنی که مواد غذایی که به منظور طبخ غذا استفاده می گردند، می بایست به گونه ای انتخاب شوند که علاوه بر طعم خوب، به لحاظ رنگ بندی در طراحی سایت آشپزی نیز مناسب بوده و ترکیب رنگی زیبایی ایجاد نمایند.
تأثیر رنگ بندی در طراحی سایت آشپزی
- ایجاد حس طراوت : رنگ بندی در طراحی سایت آشپزی می بایست به گونه ای باشد که حس تازگی مواد غذایی و سبزیجات به بازدیدکنندگان از سایت آشپزی و کاربران اینترنت منتقل شده و در آنها ایجاد طراوت و نشاط کند. رنگ مواد غذایی در تحریک اشتهای کاربران بسیار نقش داشته و می تواند در انتخاب غذا و سفارش آن از سایت آشپزی بسیار مؤثر واقع شود. بنابراین صاحبان و طراحان سایت های آشپزی نمی بایست نقش و تأثیر رنگ غذاها و همچنین ترکیب رنگی استفاده شده در غذاها را در فرایند طراحی و رنگ بندی سایت آشپزی نادیده بگیرند.
- القاء طبع غذاها به بیننده : همان طور که مطلع می باشید، از منظر طب سنتی، هر یک از مواد غذایی دارای طبع خاصی بوده و مصرف هر یک از آنها، خاصیت ویژه ای برای مصرف کنندگان داشته و حس خاصی نیز در آنها ایجاد می نماید. رنگ مواد غذایی که دارای طبع گرم می باشند، می بایست به صورت تیره و تند در سایت آشپزی اعمال شود و به همین ترتیب، برای مواد غذایی که دارای طبع سرد می باشند، می بایست از رنگ های سرد و ملایم استفاده شود تا حس سرد بودن طبع این مواد غذایی به درستی به بینندگان و کاربران القاء گردد.
متن قبل: بلاگ در طراحی سایت آشپزی
سفارش طراحی سایت
ارتباط از طریق تلگرامhttp://hiwebex.com/fa/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa/%d8%b1%d9%86%da%af-%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c/
No comments:
Post a Comment